Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 2.0 TS 16 V vs. Bravo 2.0 20V

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 145 2.0 TS 16 V vs. Bravo 2.0 20V

zdraveyte izvinete no ne mi ba4ka kirilicata spored vas koe e po dobro imam mnogo sporove s priqteli i vsi4ki mi kazvat Bravoto taka li e spored men e Alfata

Първо Добре дошъл във форума.

Има кирилица долу в дясно като пишеш, така че това че нямаш инсталирана не те оправдава

А темата е дискутирана няколко пъти и като цяло QV-то бяга повече от Бравото. Другото е въпрос на личен избор.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Здравеи колега, и двете коли са хубави и бързи.Бравото има проблем с валовете ядат ги като солети.Ако Бравото е 155 коня е по барзо от Алфата според мен и това което съм виждал от гонки.И двете са хубави ти си решаваш коя да избереш.Успех
      Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

ако работата се свежда до избор колега,да знаеш че ако бравото яде валовете като солети то....Т.С яде коляновия вал като фъстъци!!!! инъче коя я е по-бърза е относително защото тея коли са минали 10 год вече а и не се знае кой как кара относителан работа........
        146 Turbo

Comment

От личен опит и двете са мнго луди резачки
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Все ми се струва, че в някакъв момент тоя цилиндър в повече ще си проличи
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Няма какво да се чудиш алфата си е алфа.
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD
              http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Все ми се струва, че в някакъв момент тоя цилиндър в повече ще си проличи
                Ще си проличи ако е на магистрала или от летящ старт . Инъче съм гледал доста теми из фиатския форум и Бравото идва малко мудно на старт , докато се развърти петака
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                  Ще си проличи ако е на магистрала или от летящ старт . Инъче съм гледал доста теми из фиатския форум и Бравото идва малко мудно на старт , докато се развърти петака
                  Да, тва го знам...ма и алфата не е много жива отначало
                  Иначе с такова браво, без ВИС, съм пускал делтата...до края на моята 2ра и на него му идва към средата на 2ра вървим заедно

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Дискутирено е не веднъж - АЛФАТА Е ПО БЪРЗА.
                    А освен това е по кресива и т.н. Карал съм Браво няколко пъти и върви отлично, QV не съм карал, а и едва ли ще направя разлика от едно каране. Просто се гледа коя кола е по запазена и се купува. Фактора години - подръжка влияе на вървежа.
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Да, тва го знам...ма и алфата не е много жива отначало
                      Твойта ако е така,другите мое да не са Иначе разликата между двете е малка,но в полза на Алфата
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

благодаря ви за мненията аз ли4но имам Алфа 145 1.4 Тс и съм много доволен от нея

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Твойта ако е така,другите мое да не са Иначе разликата между двете е малка,но в полза на Алфата
                          Все ми се струва, че тук е до характеристиките на мотора, а не до моята и твоята

OEM & Ventura Garage

Comment

Ма на мене ми се струва,че леко объркахте раздела рацери.
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                            Alfa Romeo 33

Comment

Отиди някъде и покарай ХГТ, после се качи и на КуВе и сам ще си отговориш.
                              Но преди всичко гледай състоянието на колата! Закарай я на диагностика преди да я купиш и ще си спестиш много ядове.
                              sigpicex
                              147Q2
                              300bhp/606nm
                              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Working...
                              X